Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les professions i feines que més sexe tenen

per Redacció, el 9 de setembre de 2021 a les 13:13
La nostra professió pot influir en la quantitat de sexe que tenim? Aquesta és la pregunta que es va proposar respondre la marca de joguines eròtiques Lelo. Per a fer-ho, van realitzar una enquesta a 2.000 persones en què els preguntaven pels seus hàbits sexuals i per la seva carrera professional. 

Conclusió? Les persones que es dediquen a l'agricultura són les que tenen més relacions sexuals. Un 33% afirmen tenir sexe almenys un cop al dia. A la cua del rànquing, en canvi, hi ha els i les periodistes, que són la professió amb menys activitat al llit. Només un 20% assegura tenir relacions amb freqüència. 

Aquestes diferències es donen, principalment, pels factors d'estil de vida. I és que l'horari que fem a la feina, el tipus d'activitat que realitzem, etc. pot condicionar la nostra vida sexual. Us deixem amb el top 6 de professions amb més sexe:

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: