Logotip de Adolescents.cat

El jove que va denunciar una agressió homòfoba a Madrid reconeix que les ferides van ser consentides

per L.G., el 9 de setembre de 2021 a les 09:04
El jove de 20 anys que havia denunciat una agressió homòfoba al barri de Malasaña de Madrid ha canviat la seva versió per reconèixer a la policia que les lesions van ser consentides, segons han confirmat fonts d'Interior a diversos mitjans espanyols. L'objectiu era ocultar a la seva parella que havia dut a terme pràctiques masoquistes amb dos altres homes.

El ministeri d'Interior agraeix la tasca de la policia espanyola i recorda que "aquesta declaració es produeix sense perjudici del desenvolupament de les investigacions i de procediment judicial", segons han apuntat les citades fonts.


El noi havia explicat que un grup de vuit encaputxats l'havia atacat al portal de l'edifici de casa seva. Segons la seva primera versió, els agressors l'havien insultat i li havien clavat cops al crit de "maricon", una paraula que li haurien escrit a una galta del cul amb un ganivet. El jove va denunciar els fets dilluns, en una comissaria de policia, però ara ha modificat la versió.

Segons ha avançat La Sexta, el jove s'ha enfonsat davant la policia en un interrogatori aquesta tarda. La policia ja sospitava que els detalls de la denúncia "no quadraven". Les càmeres de seguretat del seu carrer i les del voltant no van enregistrar cap grup nombrós i ningú va avisar els serveis d'emergències. A més, cap sanitari del Summa ni protecció civil el va atendre.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: