Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 8 de setembre de 2021 a les 13:14


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz:

Noia, 15 anys 
Jugo a futbol i per fer-me la interessant i tal el dia que va venir a veure'm un dels nois que m'agrada amb els seus amics anava una mica de sobrada a l'escalfament i anava passant per davant seu. Total que em vaig acabar fotent una òstia brutal mentre tots miraven. 

Noi, 16 anys 
Últimament estic començant a tenir la sensació com si a la nit jo marxés del meu cos i pogués sortir de casa. El més fort és que ahir em va passar i vaig somiar que sortia per la finestra i un noi tirava una ampolla d'aigua a terra. Avui passant per allà he vist l'ampolla a terra i m'he cagat. He buscat informació i diuen que són somnis lúcids. Algú sap més coses d'això o li passa a vegades? 

Noi, 15 anys
M'encanta l'olor dels meus peus al final del dia. És que m'encanta agafar el mitjos suats i olorar-los fort. Però només m'agrada la "pudor" dels meus peus, els de l'altra gent em fan fàstic. Algú més li passa? 

Noia, 16 anys
Estava a la meva habitació masturbant-me, quan de sobte va entrar me germana (9 anys), li vaig dir que era un necessitat que tenen les noies als 15 anys. Tema del sopar al vespre amb els meus pares i tot? Avui la **** estava fent la necessitat dels 15 anys. Sort que els meus pares en veure la meva cara no van voler saber més detalls i van canviar de tema. 

Noia, 16 anys 
Tinc un complex amb el meu "xixi". No m'agrada gens, sembla com això que li penja a les gallines al coll...Encara no he tingut relacions sexuals per por que al noi no li agradi o s'espanti... Tinc un trauma. 

Noia, 15 anys
Tots els meus amics em diuen que estic obsessionada amb el meu crush perquè sempre m'escric el seu nom a les parts del cos i somio amb ell. A algú més li passa? Em sento rara. 

Noia, 16 anys 
Fa un parell d'anys que estic pillada d'un de la meva classe. La cosa és que quan vaig veure que tontejava amb la meva millor amiga, li vaig dir que ja no. Ara són nòvios i som molt amics tots. Tant que quedem tots tres per a dormir junts i tot. Som tan amics que quan ella es queda adormida acabem liant-nos a lo bèstia i masturbant-nos. Sé que està malament, però jo encara l'estimo i ell m'ha dit que també sent coses per mi. No ho sap NINGÚ.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: