Logotip de Adolescents.cat

5 consells per tenir els millors orgasmes

per Redacció, el 7 de setembre de 2021 a les 15:21
Tot i que cadascú és un món, hi ha algunes tècniques i pràctiques que ajuden a arribar a l’orgasme. Així ho han demostrat diversos estudis i enquestes fetes durant els últims anys. Us en portem un resum:



1. Els jocs previs
Allargar els jocs previs, ens ajuda a estar més excitats i això pot provocar que els nostres orgasmes arribin abans i t tinguin més intensitat. En la masturbació passa al mateix: si ens prenem el nostre temps, i ens anem estimulant a poc a poc, acabarem sentit més plaer que si anem ràpid i intenten arribar a l'orgasme en minuts.

couples love GIF

2. Estimulació
Abans de la penetració, d’introduir els dits o qualsevol joguina sexual és important haver estimulat el clítoris. Una bona manera de fer-ho és acariciant-lo de manera exterior, fent cercles o bé moviment de dalt cap a baix. 

3. Provar diferents tècniques
A l’hora d’estimular es poden provar diferents tècniques com ara el conegut com a “signe de la pau”. Col·loca els dits fent el signe de la pau i, si vols, amb l'ajuda de lubricant, fes-los lliscar cap amunt i cap avall en els llavis externs, a tocar dels llavis interns. D'aquesta manera estimules l'estructura interna del clítoris, fas que la sang s'acumuli en aquest punt i augmentes la sensibilitat.

Scream Queens Peace GIF by FOX TV

4. Provar diferents postures
Hi ha postures que faciliten els orgasmes, com ara el 21. Per a practicar-la, un dels membres de la parella s'ha d'estirar al llit de costat. És a dir, només amb un braç i una cama tocant el matalàs i formant una espècie de 2 amb el seu cos. L'altra persona s'ha de col·locar darrere seu agafant-li la cama que té en alt i el torç. Un cop fet, pot penetrar-la, sigui amb els genitals o amb joguines sexuals, i alhora també la pot estimular amb les mans per augmentar el plaer. 

5. Innovar amb el sexe oral
S’ha demostrat que hi ha algunes tècniques de sexe oral que proporcionen més plaer que d’altres. El mètode Kivin és una d’elles. La persona que practica el sexe oral s'ha de posar de costat. Un cop estirats tots dos, la persona que el rep ha de col·locar una de les seves cames damunt l'espatlla de la seva parella. 

El membre de la parella que està masturbant a l'altre, ha de col·locar els dits gros i índex en forma de pinça i agafar suaument el clítoris per tal que no es mogui. Amb l'altra mà, pot fer pressió sobre el perineu, la part que queda al final de la vulva. D'aquesta manera notarà les contraccions de la seva parella i per tant, el plaer que sent en cada moment. La clau del mètode Kivin és fer moviments laterals amb la llengua, d'un cantó a un altre, acariciant la punta del clítoris. Aquests moviments, a diferència d'altres, estimulen de manera més directa la zona erògena i augmenten el plaer.






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: