Logotip de Adolescents.cat

Es pot accedir al catàleg de Netflix d'un altre país?

per Redacció, el 7 de setembre de 2021 a les 10:09
Les plataformes audiovisuals ofereixen centenars de pel·lícules i sèries. Ara bé, el seu catàleg pot variar en funció del país. A Netflix Estats Units, per exemple, es poden veure films que no estan disponibles a Espanya i també a l'inrevés. 

I hi ha alguna manera d'accedir al catàleg de Netflix d'un altre territori? Sí, tot i que la plataforma recomana no fer-ho, ja que requereix descarregar-se un programa extern: un servidor VPN.


Aquest tipus de programes permeten crear-te una xarxa local sense necessitat que els seus integrants estiguin físicament connectats i això es pot fer servir per a diverses coses. Un dels usos més estesos és el d'evitar els bloquejos geogràfics de contingut. És a dir, un VPN permet accedir al contingut de Netflix dels Estats Units des del sofà de casa teva. 

Netflix GIFs | Tenor

L'únic que cal fer és descarregar-se un VPN fiable, triar el país que ens interessi i després connectar-nos a Netflix. La majoria de VPN fiables, com ara NordVPN o Surfshark, són de pagament: uns 2 euros al mes. 

I n'hi ha de gratuïtes? Sí, però no són segures i posen en risc les nostres dades, per tant, el millor és no descarregar-se-les. Si ho fem, el nostre ordinador pot ser molt més vulnerable a atacs de hackers i a més a més, la velocitat de connexió a internet es pot veure afectada. Així doncs cal anar amb molt de compte!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: