Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 7 de setembre

per Redacció, el 7 de setembre de 2021 a les 08:54


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Aquests dies de vacances t'han servit per reflexionar sobre certs canvis que no t'atrevies a fer. Ara veus clar que trencar amb algunes persones i rutines et pot fer estar millor emocionalment. D'aquí poc veuràs els resultats de les teves decisions. 

TAURE 
No involucris a terceres persones en els teus problemes. Si no estàs bé amb algú, parla-ho amb ell, però no intentis que sigui algú altre qui resolgui el conflicte o podries tenir una baralla que et costi de solucionar. 

BESSONS
Ja fa temps que estàs coneixent una persona especial, però encara està envoltada de misteri i no acabes de saber què vol. Avui algú et podria donar la resposta les preguntes que busques. 

CRANC 
No siguis tan desconfiat o acabaràs actuant d'una manera que no t'agradarà. Observa bé la situació abans de fer res, perquè les teves sospites podrien ser fruit d'inseguretats passades. A poc a poc, veuràs clar el que és real i el que és invenció. 

LLEÓ 
Avui algú necessita la teva experiència per resoldre un tema urgent. Encara que et faci certa mandra, ofereix la teva ajuda perquè això et podria obrir noves portes. En l'amor, vigila amb els teus canvis d'humor constants. 

VERGE 
La Lluna nova farà que comencis una nova etapa. Has canviat la teva manera de veure les coses i això afectarà tots els aspectes de la teva vida. Tindràs els teus objectius més a prop que mai. 

BALANÇA 
Fa temps que et guardes un secret que t'està afectant i sents que ja no pots carregar-lo més. Comparteix-lo amb algú de confiança i busqueu junts una solució. Et notaràs acompanyat. 

ESCORPÍ 
Et sentiràs amb energia per tornar a començar una cosa que havies deixat a mitges. No et frustris, perquè encara que et resulti complicat, a la llarga ho acabaràs aconseguint No hi ha ningú més tossut/da que tu. 

SAGITARI 
Estàs vivint una bona etapa i en alguns moments et sents eufòric. Vigila, però, i segueix tocant de peus a terra o podries acabar prenent decisions impulsives. Algú del teu entorn et pot ajudar a centrar-te. 

CAPRICORN 
Algú que has conegut aquest estiu t'ha fet dubtar dels teus sentiments i ara et sents molt confós. Has de tenir en compte, que no sempre pots planejar les coses, així que escolta el teu instint. 

AQUARI
Vius en la incertesa perquè et fa por preguntar certes coses. Les respostes no sempre són les que volem, però sovint són necessàries per avançar. Avui algú et donarà forces per fer el pas. 

PEIXOS 
Avui et sentiràs imparable. Estàs superant obstacles que creies difícils i això t'està fent recuperar la confiança. Aprofita aquest moment per fixar-te certes metes i començar a treballar per aconseguir-les.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: