Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 11 de setembre de 2021 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?


 


Versió sense playbuzz
A Barcelona hi ha repartides més de 400 escultures de dracs en honor a la llegenda de Sant Jordi. En pots trobar a la Casa Amatller, al Palau de la Generalitat, al Parc Güell... 

La setmana passada l'empresa Verve Logic va decidir donar el divendres lliure als seus treballadors perquè poguessin veure la nova temporada de La Casa de Papel. Ho van batejar amb el nom "del dia de Netflix & Chill". 

Cada territori té la seva pròpia paraula a l'hora de fer fotos. Mentre a Catalunya, popularment, es somriu mentre es diu el típic "Lluís", als Estats Units diuen "Cheese", a alguns països de l'Amèrica Llatina "Whisky" i a Dinamarca "Appelsin", que vol dir taronja.

El parc nacional del nord-est de Groenlàndia és el més gran del món amb més de 972.000 quilòmetres quadrats. 

McDonald's va crear un xiclet amb gust de bròquil per animar els nens a menjar verdures...El seu experiment va ser un fracàs.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: