Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 6 de setembre de 2021 a les 11:26
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 




Versió sense playbuzz

Noi, 16 anys 
Segur que sospites qui sóc. Porto des de les colònies a Rialp darrere teu, no vaig a la teva classe (faig 4t humanístic) i ara tu et canvies d'institut, però m'agradaria que et fixessis en mi. 

Noia, 19 anys 
Et vaig veure per primer cop en un bar especialitzat en cerveses a Tossa, la meva amiga em va dir que feies skate i justament aquell dia també el portava jo. Tens els cabells llargs i rossos, anaves amb pantalons amples, anells i em sembla que et vas asseure amb la teva mare. Si arribes a veure això que sàpigues que volia parlar amb tu, però em feia molta vergonya i no volia interrompre la conversa. 

Noi, 19 anys 
No tinc molt clar si mires adolescents.cat, però s'ha d'intentar. Et conec des de molt petits quan ens vam conèixer al grup de mitjans petits de l'Esplai. Ets morena, tens els cabells llargs i una mica arrissat. Portes ulleres, però no t'agrada i jugaves a bàsquet. Als campaments d'aquest any tothom deia que fèiem molt bona parella. El teu nom comença per C i el meu per R. 

Noia, 17 anys 
Ets una noia amb els cabells molt foscos i serrell. Porto enamorada de tu un any sencer i ens portem 3 anys. Ens coneixem des que som petites però fins aquest any no hem començat a portar-nos. No crec que llegeixis això, però t'estimo :).

Noi, 16 anys 
Estaves baixant l'avinguda per la gran via de Sabadell. Jo estava al bus baixant també, et vaig mirar i eres preciosa. Ets una noia morena i alta, anaves amb pantalons curts negres i tenies els cabells llargs sense recollir. Sé que no llegiràs això, però ho volia dir :).

Noia, 17 anys 
Ets una noia un dos anys més petita que jo. Estudies un grau de persones amb dependència. La teva passió és llegir. Dir-te que sempre estaré aquí, encara que sigui com a amiga. Jo visc a un poble del Montseny. 

Noia, 16 anys 
El passat 27 d'agost et vaig veure al magma i vas ser un d'aquells crushes instantanis. Anaves amb el teu pare i jo anava amb la família. No em vaig atrevir a dir-te res. Ets alt, castany i tens uns aires d'Edward Cullen jaja. Si et sents identificat fes-m'ho saber enviant un missatge per aquí.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: