Logotip de Adolescents.cat

Què està passant amb de Devermut: per què les han acusat de mentideres i quina ha estat la seva reacció?

per Redacció, el 6 de setembre de 2021 a les 09:23
"Ens acaben de fer fora de @lalunaconil per bolleres, literal". Marta Cillán i Sara Giménez, conegudes com @devermut, denunciaven divendres a través de les seves xarxes socials haver estat expulsades d'un local Conil de la Frontera per la seva sexualitat. 
 

"Després de fer-nos i petó i tenir a 200 maromos mirant, hem avisat als porters i el que han fet és dir-nos que potser havíem begut massa. Un porter baixet i fort ha intentat pegar-nos", comentaven.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Devermut (@devermut)



Les influencers, que van rebre centenars de missatges de suport, ara es troben en el centre de la polèmica. El motiu? El vídeo i el comunicat publicats per La Luna Conil, el local d'on les influencers havien estat expulsades.

En el text, expliquen que l'expulsió de les joves "no va ser per cap mena de raó discriminatòria", sinó per no respectar les mesures de seguretat anti-Covid, molestar a altres clients i dirigir-se al personal del local de manera irrespectuosa. 

En el vídeo que han difós no es veu que ningú les molesti, com elles havien dit, si bé en cert que en no haver-hi àudio, no es pot escoltar si hi va haver algun tipus de comentari ofensiu. Les Devermut, per la seva banda, han assegurat que sí que les van increpar i han publicat una gravació on es pot observar com un noi fa un petó a una de les influnecers sense el seu consentiment.
 


En aquest sentit, asseguren que el cas està en mans "dels seus advocats" i donen les gràcies a tothom que els ha donat suport perquè estan vivint uns "dies molt difícils". I és que, des que va començar la polèmica que han perdut més de 10.000 seguidors. A més a més, tot plegat també ha fet ressorgir les acusacions de transfòbia i racisme que ja fa temps que envolten aquesta parella.

Què en penseu?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: