Logotip de Adolescents.cat

Qui és Tokischa, la cantant que ha col·laborat amb Rosalía i per què ha generat tanta polèmica?

per Redacció, el 3 de setembre de 2021 a les 10:26
Es va estrenar aquesta setmana i ja té 3 milions de reproduccions. Estem parlant de Linda, la col·laboració entre Rosalía i Tokischa. La veritat és que el seu èxit no ens sorprèn: tant les cançons de la cantant catalana com les de l'artista dominica acostumen en convertir-se en hits. 

I és que Tokischa és una de les cantants més populars a l'Amèrica Llatina. Nascuda el 1996 a República Dominicana, va començar la seva carrera musical el 2016 debutant amb Pícala, cançó que es va convertir en número 1 en poques setmanes.

Al cap de poc van començar a arribar les col·laboracions, com la que va fer amb Haraca Kiko i El Cherry Scom. El resultat? Tukuntazo, un tema que ja té més de 15 milions de reproduccions. 


A més a més, també ha treballat amb altres artistes coneguts mundialment com J Balvin, amb qui recentment ha publicat la polèmica cançó Perra. I per què polèmica? Doncs per la seva lletra explícita, amb frases com: "Yo soy una perra en calor Estoy buscando un perro pa' quedarnos pegados". 

Aquest, però, no és l'únic tema de Tokischa que ha provocat controvèrsia. El videoclip de Desacato escolar va ser retirat de YouTube després que fos denunciat pel Ministeri d'Educació dominicà. El vídeo, que ja torna a estar disponible, mostra una festa multitudinària dins d'un autobús escolar i també té una lletra molt directa. De fet, el tema comença així: "Me botan de la escuela porque quemo de la verde. Encima de la profe, me fajé con el conserje". 

Sigui com sigui, l'artista defensa la seva llibertat creativa. "Sempre he estat molt crua, m'ha agradat dir les coses tal com són i he tingut molts problemes des de nena", assegurava en una entrevista a Alofoke Radio Show. Vosaltres què en penseu?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: