Logotip de Adolescents.cat

Auronplay deixa YouTube: «Hi ha coses que mai tornaran»

L'streamer català se centrarà en els seus directes a Twitch, plataforma en què ja és el més gran del món

per Lluís Girona, el 3 de setembre de 2021 a les 09:01
L'streamer català Auronplay ha anunciat que deixa YouTube de forma indefinida. En ser preguntat sobre si algun dia tornaria a la plataforma en què es va fer popular, el de Badalona ha reconegut que "hi ha coses que mai tornaran", i que si algun cop tornés, el seu contingut seria molt diferent del que havia publicat en anys anteriors.



AuronPlay va obrir el seu canal a la plataforma de vídeos el 2006, i es va fer ràpidament popular per les seves crítiques a tota mena de contingut que apareixia per l'Internet de l'època. Ara, quan fa quinze anys de la creació del canal, decideix centrar els seus esforços a Twitch: "Faig el que m'agrada", explica en el mateix vídeo. "És evident. No cal ser molt llest per adonar-se que la meva etapa a YouTube s'ha acabat. Han passat molts anys", ha sentenciat el badaloní.

El canal original d'Auronplay, tot i l'anunci d'aquest dimecres, ja feia nou mesos que estava inactiu. On encara el creador de continguts català puja vídeos és al seu canal secundari, però són simplement recopilacions dels seus directes a Twitch editats per una tercera persona.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: