Logotip de Adolescents.cat

Molta polèmica per la nova norma que vol imposar un professor universitari a les seves classes

per Redacció, el 1 de setembre de 2021 a les 09:42
Polèmica a la Universitat Autònoma de l'Estat de Mèxic (UAEMex) després que un professor amenacés d'expulsar els alumnes que fessin servir llenguatge inclusiu. "Han d'entendre que hi ha dos gèneres, masculí i femení [...], així que no comencin a dir compenyere o coses similars perquè els faré fora" assegurava el docent durant una de les seves classes.

Aquestes declaracions es van produir després que una persona no binària es queixés en considerar una falta de respecte que un estudiant li digués companya i no companyere. 


El professor, però, no només va ignorar les queixes d'aquesta persona sinó que a més a més es va posicionar clarament en contra del llenguatge inclusiu, com podeu veure al vídeo. 
  En resposta, la universitat va emetre un comunicat recordant que "els valors i els principis d'integritat i inclusió són eixos prioritaris de l'Administració Universitària 2021-2025", per la qual cosa no comparteixen expressions que vulnerin a la comunitat universitària o a la societat en general. 

Us heu trobat amb algun cas similar?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: