Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 1 de setembre de 2021 a les 09:10


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 





Versió sense playbuzz:

Noia, 14 anys

A uns campaments vaig estar 10 dies sense cagar i quasi em porten a l'hospital tothom no em parava de fer bromes tontes i vaig acabar plorant i resant a un paper de vàter per cagar (al final vaig cagar perquè em van donar un laxant.

Noi, 15 anys

Fa uns dies, vaig preparar crepes a casa me àvia. Ella em cau com el cul. Li vaig escopir a dins la crepe. Diu que li va agradar molt.

Noia, 15 anys

Fa 2 anys vam voler fer reptes amb el meu germanastre que té 2 anys menys que jo, llavors vam anar fent reptes fins que ens vam liar, només va ser aquell cop i ja, però després durant la quarantena no sé perquè, però ens va agafar de tornar a liar-nos i ens liavem cada dia fins que vaig tenir novio. Mai m'ha agradat el meu germanastre, però serà una experiència inoblidable.

Noia, 16 anys

He anat un any a estudiar als EUA i estic a casa d'una família. El que passa és que em mola el meu "germà" però té nòvia, i ella és la meva millor amiga als EUA. Ell em tira la canya i em diu que ho deixarà amb la nòvia, però jo li dic que no per ella. No sé què cony fer :(

Noia, 16 anys

Una amiga meva em va regalar un llibre pel meu aniversari que tenia una mica de ja sabeu que. La cosa és que la meva mare m'ho va confiscar dient que encara no estic preparada. El que no sap és que he vist i llegit de tot mentre fingeix-ho estar mirant Pinterest o algo per l'estil.

Noi, 15 anys

Tinc una germanastra que fa dos anys que porta el seu nòvio a casa a la nit i sempre que ve els escolto fent-ho des de la meva habitació que està al cantó de la seva. El cas és que el seu nòvio es diu com jo i quan gemega el seu nom em posa moltíssim. Ella es pensa que dormo, però en realitat m'estic fent palles.

Noia, 18 anys

Em vaig liar amb el meu cosí. Estàvem a casa meva tontejant i de cop se'm va llençar i sap liar-se molt bé i em toca tan bé que és com estar al cel. I ara ell sempre vol més...

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: