Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 4 de setembre de 2021 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?

 


Versió sense playbuzz
La revista 50 Top Pizza ha publicat el seu rànquing anual de les millors pizzeries d'Europa. Dos coneguts establiments de Barcelona en formen part a les posicions 11 i 29. Són la Sartoria Panatieri i la Balmesina. 

La setmana passada una parella de Chicago es va fer famosa després d'enviar multes de 240 dòlars als convidats que no es van presentar al seu casament. La quantitat correspon als diners que van perdre per haver-los reservat un lloc i un àpat.

Un nen britànic de 12 anys ha guanyat 340.000 euros venent imatges digitals de balenes en format NFT (sigla en anglès de "non-fungible token"). Ho va fer com un experiment i es va acabar fent viral. 

La cançó més escoltada d'aquest estiu a Espanya, segons Spotify, és Pepas de Farruko.

Hi ha rècords Guinness força absurds i un d'ells és, sens dubte, el que va batre George Christen. Què va aconseguir? Recorre 11,78 metres agafant una taula amb les dents i amb una noia al damunt.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: