Logotip de Adolescents.cat

De quin dia a quin dia va cada signe de l'horòscop?

per Redacció, el 5 de setembre de 2021 a les 08:16

A moltíssima gent li agrada l’horòscop i l’astrologia, així que avui anem a veure el perquè de la distribució dels diferents signes al calendari.

El signe solar de la carta natal es calcula segons on estava situat el Sol en el moment del naixement. L'astrologia és una disciplina mil·lenària que ha captivat la curiositat i l'interès de persones de totes les èpoques. Un dels aspectes més coneguts és el zodíac, un sistema que divideix l'any en dotze signes, cadascun amb les seves pròpies característiques i influències. Saber a quin signe del zodíac pertanyem segons la nostra data de naixement pot oferir-nos una visió fascinant de la nostra personalitat, comportament i relacions amb els altres.


Cal tenir en compte que com que no tot el món està a la mateixa franja horària, els dies en els quals comença i acaba cada signe poden variar d’un dia. Anem a veure, però, de quin dia a quin dia van els diferents signes del zodíac a casa nostra:

♈︎ Àries: 21 de març al 19 d’abril

Àries és conegut per ser un signe de foc, enèrgic i ple de vitalitat. Les persones nascudes sota aquest signe solen ser valentes i impulsives.


♉︎ Taure: 20 d’abril al 20 de maig

Taure, un signe de terra, es caracteritza per la seva determinació i paciència. Els Taure solen ser fiables i perseverants.

♊︎ Bessons: 21 de maig al 20 de juny

Bessons és un signe d'aire, reconegut per la seva adaptabilitat i habilitat per comunicar-se. Les persones d'aquest signe són curioses i versàtils.

♋︎ Cranc: 21 de juny al 22 de juliol

Cranc, un signe d'aigua, és protector i emocional. Els nascuts sota aquest signe són sovint compassius i lleials.

♌︎ Lleó: 23 de juliol al 22 d’agost

Lleó és un signe de foc, conegut per la seva confiança i lideratge. Les persones de Lleó solen ser generoses i creatives.

♍︎ Verge: 23 d’agost al 22 de setembre

Verge, un signe de terra, es distingeix per la seva intel·ligència i atenció als detalls. Els Verges són analítics i metòdics.

♎︎ Balança: 23 de setembre al 22 d’octubre

Balança és un signe d'aire, apreciat per la seva cerca de l'harmonia i l'equilibri. Els Balances solen ser diplomàtics i encantadors.

♏︎ Escorpí: 23 d’octubre al 21 de novembre

Escorpí, un signe d'aigua, és intens i apassionat. Les persones d'aquest signe són conegudes per la seva profunditat emocional i determinació.

♐︎ Sagitari: 22 de novembre al 21 de desembre

Sagitari és un signe de foc, aventurer i filosòfic. Els Sagitaris solen ser optimistes i independents.

♑︎ Capricorn: 22 de desembre al 19 de gener

Capricorn, un signe de terra, és disciplinat i ambiciós. Els Capricorns són reconeguts per la seva responsabilitat i perseverança.

♒︎ Aquari: 20 de gener al 18 de febrer

Aquari és un signe d'aire, innovador i humanitari. Les persones d'aquest signe són conegudes per la seva originalitat i mentalitat progressista.

♓︎ Peixos: 19 de febrer al 20 de març

Peixos, un signe d'aigua, és sensible i imaginatiu. Els Peixos són compassius i tenen una forta intuïció.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: