Logotip de Adolescents.cat

Et costa dormir? Pot ser que sigui pel vamping

per Redacció, el 27 d'agost de 2021 a les 14:52
[inicicentrreport]

Pot ser que des del primer confinament per la COVID-19 hagis notat que els teus hàbits de son han canviat molt i et costa dormir, si no et costava ja abans. Pot ser que sigui per un fenòmen que els experts anomenen vamping tecnològic. L'explicació és senzilla: si abans d'anar a dormir, amb les llums apagades, t'estas una bona estona revisant xarxes socials o mirant Netflix, mirant una pantalla, probablement sigui això el que alteri les teves hores de son.


via GIPHY


T'hi has sentit identificat, oi? Els experts apunten que, sobretot per la pandèmia, l'ús de les pantalles cada cop és més exagerat i els joves passen més temps que mai amb la tecnologia. És útil marcar hores fixes per despertar-se i anar a dormir i, evidentment, canviar la pantalla d'abans d'anar a dormir per un llibre o una estona de relaxació.


Has patit mai vamping?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: