Logotip de Adolescents.cat

José Nogales: una altra polèmica a la seva llarga llista

per Redacció, el 26 d'agost de 2021 a les 10:45


José Nogales és un TikToker mallorquí amb més de 400.000 seguidors conegut per ensenyar les seves tècniques per lligar amb noies (o, com ell les anomena, "gatitas") i al·legar que s'ha embolicat amb centenars de noies. Nogales no és aliè a les polèmiques pels seus comentaris clarament masclistes, però també homofòbics i transfòbics, que expressa com si fossin comèdia. La última, un vídeo on, en una discoteca, insulta i amenaça de mort a unes noies. 
 
Després de la publicació lesxarxes s'han mostrat desconformes amb l'actitud del TikToker, amb comentaris que pregunten per què s'ha fet famosa aquesta persona, condemnant la seva actitud o la lletra de la seva última cançó, "Ni una sola gatita". 

  Nogales ha penjat explicacions a TikTok al·legant que les persones a qui estava insultant l'havien estat molestant tota la nit. Un dels vídeos explicatius l'ha comentat Naïm Darrechi, donant-li suport. En un tweet, l'influencer ha reconegut que ho va "fer malament" però explica que no li sap greu.
 
Què n'opines? Seguies a José Nogales?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: