Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 26 d'agost al 2 de setembre

per Redacció, el 26 d'agost de 2021 a les 09:52
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 
 

Versió sense playbuzz:

ÀRIES (2/5)
Hi ha algú que t’agrada però que tens cada cop més lluny i aquesta setmana t’explicaran alguna cosa que et posarà gelós/a. Segurament és el que necessites per posar ordre als teus sentiments i reaccionar. Consell: a vegades, val més jugar-se-la que quedar-se amb el “i si...”.

TAURE (3/5)
Aquesta setmana estaràs tan estressat/da que passaràs de tothom! Per sort, hi ha una persona que sempre tens allà i que valores molt encara que no li diguis. Aprofita per dir-li com és d’important tenir-la amb tu i així retallaràs distàncies entre vosaltres. Dia de la sort: Dijous.

BESSONS (3/5)
Tots sabem que ningú et guanya en sociabilitat i aquesta virtut a vegades pot molestar a la gent del teu voltant però és enveja i qui intenti reprimir-te, ben lluny! Pensa en les noves companyies que tens i assegura’t que no et sents cohibit/da. Dia de la sort: Dimecres 27.

CRANC (3/5)
No pots evitar-ho, i ets una persona atenta i carinyosa a la mínima que tens confiança. Vigila perquè aquesta setmana algú interpretarà malament aquests gestos d’amor encara que no sigui la teva intenció. Consell: parla-ho i deixa les coses clares (tan si és que sí, com si no).

LLEÓ (3/5)
Ets una persona protectora amb els teus però a vegades pots fer que l’altra persona s’atabali i no entengui les teves bones intencions. Per sort, parlant la gent s’entén i aquesta setmana serà bona per tu i la teva parella o crush. Prepara’t per una conversa molt intensa. Dia de la sort: 3. 

VERGE (4/5)
Et retrobaràs amb algú que t’agrada, però sobretot, és algú que va ser molt especial fa un temps. Aprofita per proposar-li un pla, posar-vos al dia i si veus l’ocasió, sincerar-te. Les casualitats no existeixen i si us heu trobat, és senyal que teniu temes pendents. Color: Verd.
BALANÇA (3/5)
Dediques massa poc temps a fer les coses que t’agraden i per això estàs tan pendent d’aquella persona especial. Analitzes què fa, perquè i amb qui i et muntes pelis! Vigila perquè moltes coses estan només al teu cap. Consell: la gelosia només farà que us distancieu. Aprèn a confiar.

ESCORPÍ (3/5)
Qui digui que ets un llibre obert no en té ni idea. Sovint la gent confon la sociabilitat amb la transparència i en el teu cas, no mostres tot el que sents. Hauràs de donar més pistes de què és per tu aquesta persona o interpretarà malament els teus senyals. Dia de la sort: Dissabte. 

SAGITARI (3/5)
Sembla que tens les coses molt més clares i que ja ha arribat el moment de fer un pas important a la vostra relació (tan si la teniu com si està en procés). Parla amb aquesta persona i digues-li el què sents i el que estàs disposat/da a esperar o aguantar. Dia de la sort: Dilluns 3. 

CAPRICORN (3/5)
T’agrada que en una relació romàntica et vagin a darrera, ser tu el centre d’atenció, i per això a vegades les coses no acaben de funcionar. Què passa si la persona que et ve al cap, també està esperant algun gest per part teva? Consell: Menja’t l’orgull i sigues tu ara qui faci el pas.  

AQUARI (4/5)
Si hi ha algú lliberal emocionalment, ets tu, i les relacions, et vénen grosses. És possible que tinguis algú al cap amb qui t’agradaria establir-te més però aquesta no és una bona setmana per fer el pas perquè estàs a punt de conèixer algú per qui perdràs el cap! Dia de la sort: 2. 

PEIXOS (2/5)
Aquesta és la teva setmana i mes, així que no et desanimis per ningú. Et retrobaràs amb algú que estimes i t’assaltaran mil dubtes que si no vigiles, et faran perdre el cap. És una bona setmana per estar amb els amics i deixar l’amor en segon pla. Vés amb compte: amb la gelosia.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: