Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 25 d'agost de 2021 a les 13:00


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 





Versió sense playbuzz:

Noia, 14 anys

El meu pare li agraden els jocs de rol. Fins aquí tot normal. El que no és normal és que quan queda amb els seus amics cada divendres jo em quedo desperta fins a altes hores de la nit per sentir la veu d'un amic seu... quan fan bromes sexuals (es pensen que jo estic dormint) em masturbo amb la seva veu ronca.

Noia, 15 anys

Em vaig liar amb un paio, el qual és entrenador del meu germà i que els hi cau molt malament a les meves amigues perquè creuen que no em valora. El que no saben és que ahir mentre em buscaven per una festa jo li estava mamant, molt morbo.

Noia, 15 anys

Crec que m'agrada el profe de tecno, el problema és que ell ja ho sap perquè una amiga li va dir de conya a una profe i jo em vaig posar molt vermella i arran d'això ho sap tot el professorat, però ell em segueix fent abraçades normals com si res i no sé què fer...

Noia, 17 anys

La veritat és que porto amb el meu novio uns anys, estem molt enamorats i res canvia això, el que passa és que el seu pare se'm fa molt atractiu i sempre que el veig hi penso, he arribat a pensar en ell mentre… Bé, per mi és normal, però si ho sabessin ells... AJAJAJSJ

Noia, 15 anys

Els meus pares em van adoptar quan tenia 3 anys, però no sé per què, jo no els estimo, ni a ells ni a ningú de la meva família. Tampoc a cap de les meves amigues, en cauen bé i punt. Però no sé si és normal, perquè els meus pares entre ells tampoc sembla que s'estimin i al final no sé exactament que és estimar.

Noi, 14 anys

La veritat és que soc gay, i un cop li vaig veure al meu tiet i em va posar moltíssim. Ups

Noi, 21 anys

Quan ens avorrim, el meu millor amic i jo ens posem vídeos porno hetero a la tele i ens fem palles. Ens agrada veure'ns acabar des de fa molt temps.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: