Logotip de Adolescents.cat

Com són les persones Verge? 8 característiques d'aquest signe de l'horòscop

per Adolescents.cat, el 24 d'agost de 2021 a les 08:29
Ahir el Sol va entrar a la constel·lació de Verge fins el proper 22 de setembre. Això significa que estem a la temporada de "Virgo", un signe regit per Mercuri, el planeta de la comunicació. Són persones amb molta energia Verge són meticuloses, detallistes i treballadores, entre moltes altres qualitats. 

Pot ser que siguis Verge i no t'identifiquis amb algunes coses de la mateixa manera que pot ser que tinguis algunes qualitats d'aquest signe i és que la carta astral comprèn moltíssimes coses més enllà del nostre signe solar.

Aquí et deixem 8 característiques del signe Verge que t'ajudaran a entendre't i entendre les persones "virgo" del teu voltant:



 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: