Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 21 i 22 d'agost

per Redacció, el 21 d'agost de 2021 a les 10:09


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 



Versió sense playbuzz



Àries
A Intenta aprofitar el cap de setmana per relaxar-te. Has anat arrossegant tensions durant la setmana i això no és bo. En l'amor, parla amb el crush, parella, o persona especial que hi ha a la teva vida. Al principi semblava ideal per a tu però aquest cap de setmana t'adonaràs que no ho és tan com et pensaves.

Taure
Has d'aprendre a posar-te límits. A vegades ets massa bona persona amb qui no mereix la teva confiança. Aquest cap de setmana et trobaràs amb alguna situació que et farà adonar d'això, i hauràs d'afrontar-ho com puguis. En l'amor, algú es vol apropar a tu i ni te n'estàs adonant. Fixa-t'hi bé.

Bessons
Aquest cap de setmana rebràs una notícia bomba d'algun familiar o amic molt proper. T'anirà molt bé saber el que sigui que t'hagin de dir. Aquest cap de setmana decideix per tu mateix i no deixis que ningú et digui el que has de fer.

Cranc
Aquest cap de setmana algú et proposarà fer una sortida amb un grup d'amics amb qui no et relaciones excessivament. Accepta, i més tenint en compte que el crush està entre aquestes persones. No et deixis endur per la timidesa i, quan estigueu junts, aprofita per avançar.

Lleó
Necessites posar ordre a la teva vida i aquest cap de setmana sentiràs un gran impuls per fer-ho. Potser t'hi poden ajudar amics o persones que aprecies molt. Necessites avançar en aquella relació i fer alguna cosa especial per acabar-ho de consolidar tot.

Verge
Has d'aprendre a controlar-te una mica. Portes un estiu de bojos, no has frenat ni un segon i a casa no t'han vist el pèl. Això és fantàstic, però podries prendre't el cap de setmana com un moment per relaxar-te i passar temps amb els teus. Sinó, no arribaràs al setembre viu.

Balança
Fa uns dies que et trobes sotracs a la teva vida que t'encallen, però no pots deixar que això t'aturi. Si algú sembla que vol marxar de la teva vida, deixa'l anar. No val la pena i et servirà per millorar. Quan l'Univers treu una persona de la teva vida... És perquè n'entri una altra. En el teu cas, una de molt especial.

Escorpí
Un amic et demanarà explicacions sobre un secret que un altre amic li està amagant. No et posis en compromisos, digue-li la veritat. No és responsabilitat teva i l'altre amic no t'hauria d'haver demanat que ho amaguessis. Això sí, fes servir bé les paraules, perquè ets conscient que li farà mal el que li diguis.

Sagitari
Estàs completament absorbit pel dia a dia i no poses atenció a aquelles persones que la reclamen, sobretot la família i els amics més propers. Intenta passar temps amb aquestes persones durant el cap de setmana, t'ho agrairan molt i ho gaudiràs. Si estàs amb algú, és el moment de parlar-los-en.

Capricorn
Estàs vivint una situació tensa amb la teva persona especial i no saps solucionar-ho. Busca l'arrel del problema, que sembla estar més enterrada del que et pensaves. Només discutint ho solucionareu. Algú et donarà un consell molt important sobre el tema que has d'escoltar atentament.

Aquari
Aquest cap de setmana t'anirà bé relaxar-te, sobretot si és en un espai natural o la platja. L'aigua t'anirà molt bé. Estàs molt inspirat i és el moment per tirar endavant idees que tenies en ment, donar-los forma. En l'amor, no estas donant importància a algú que, en realitat, n'hauria de tenir molta.

Peixos
Has de mantenir els peus a terra en tots els aspectes de la teva vida. Per aconseguir aquell objectiu que fa temps que et ronda pel cap, ves fent a poc a poc cada dia. El mateix passa amb l'amor. A poc a poc i bona lletra. Has de començar a deixar d'idealitzar aquella persona perquè t'està fent més mal que bé.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: