Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 20 d'agost

per Redacció, el 20 d'agost de 2021 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 



Versió sense playbuzz



Àries
Estàs en un moment molt bo de la teva vida i et mereixes gaudir-lo al màxim, com sino hi hagués demà. Això sí, per fer-ho, necessites guanyar confiança en tu mateix. Atreveix-te a provar coses noves i intenta cuidar-te al màxim. En l'amor, és hora de fer un pas endavant: t'ho mereixes.

Taure
Has de començar a prioritzar-te a tu mateix: està molt bé que dediquis temps als altres i als seus problemes però, malauradament, tu també tens els teus propis, i això s'ha d'entendre. Com portes les relacions romàntiques a distància? Sembla que t'acostes a una...

Bessons
No et compliquis més i sigues directe, sobretot a l'hora de resoldre aquell problema que tens pendent. No donis més voltes de les realment necessàries. És un bon dia per desprendre't d'allò que ja no et fa feliç, sobretot allò material. En l'amor... Arriben coses molt interessants.

Cranc
Has de començar a ser més constant i lluitador a diari. Ets una persona perseverant i avui has d'intentar entendre que, només si vas al teu rotllo i fas petites accions perquè les coses et surtin bé, les coses funcionaràn. D'aquella persona especial... Realment, sembla que no n'estas enamorat.

Lleó
Deixa de sentir-te culpable per les decisions que prens, quan sempre fas el que creus que és el millor per tu i per als altres. La teva vida millorarà molt quan ho facis. Hi ha algú que, tot i que ja coneixes, sembla que es vol apropar a tu d'una manera diferent, més romàntica. Sembla que encaixareu bé!

Verge
Has de parlar avui amb aquella persona que fa dies que et porta conflicte. Et fa sentir incòmode i ha de veure que és millor si hi ha bon rotllo entre vosaltres. Si ets racional, de seguida entrarà en raó. En el terreny de l'amor, l'altra persona s'està il·lusionant molt, encara que tu passis del tema. Li has de dir.

Balança
Avui podràs demostrar en algun moment que ets capaç de fer el que et demanen sense problema. Al marge d'això, sembla que una ex-parella o antic crush torna a la teva vida fent passes de gegant. Encara que el cap et digui que no, saps perfectament que el cor et diu que sí.

Escorpí
Aquest final d'agost arriba amb situacions molt interessants, que et faran sortir fora de la teva zona de comfort, com si estiguessis vivint una aventura. Malgrat això, no deixis els teus enrere, també en volen formar part. Oblida't dels fantasmes amorosos del passat. Només fan que no gaudeixis del viatge.

Sagitari
Necessites descansar i frenar una mica, has d'estar preparada perquè sembla que aquests dies venen moments difícils pels que hauràs d'estar preparat. Concentra't i pensa fredament. Sembla que algun amic o crush està passant per un moment difícil, i necessita que el cuidis.

Capricorn
Posa molta atenció a les xarxes socials, sembla que avui t'apareixerà alguna cosa que et canviarà la situació que estàs vivint. No t'enganyis més, estàs enamorat d'aquella persona i vols avançar en la relació que teniu. Ell o ella s'ho està replantejant i li has de deixar les coses clares.

Aquari
Has d'aprofitar el dia d'avui per millorar la teva relació amb els altres, que fa uns dies que et creus el centre d'atenció i no escoltes prou als teus amics propers. Si la persona amb qui t'estàs embolicant t'intenta controlar, marxa corrents. Escapa't abans que sigui pitjor.

Peixos
Hauries de posar més atenció a com fan les coses els altres i el temps que dediquen a fer-les, sense comparar-te. Sempre és bo aprendre dels que t'envolten, no ho fas sempre tot bé. Em l'amor, sembla que hi ha algú a la teva vida que serà força trascendental, encara que no l'estiguis, de moment, tenint en compte.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: