Logotip de Adolescents.cat

L'última i perillosa tendència viral a TikTok: aquests són els seus riscos

per Redacció, el 20 d'agost de 2021 a les 09:32
Portar ferros, no ens enganyem, no és gaire còmode: et surten llargues, de vegades no pots vocalitzar bé, se't queden enganxats trossos de menjar...Tothom qui n'hagi portat se sentirà identificat amb alguna d'aquestes experiències. 

Per això resulta sorprenent que s'hagin popularitzat a TikTok fins al punt de falsejar-los, és a dir, de fingir portar ortodòncia, tal com podeu veure en aquest vídeo. 

 
@mariazcm

BrAcKeTs FaLsOs🤪❤️ #tutorial #bracketsfalsos #fakebrackets #brackets #comedy #comedia #spain

♬ Surrender - miyah

Doncs bé, crear uns brackets casolans i col·locar-se'ls a les dents, pot tenir conseqüències negatives per a la nostra boca. Segons comenta la doctora Patricia Bratos, ortodontista, "els materials d'aquests brackets no s'esterilitzen ni se supervisen des del punt de vista sanitari. A més, el fet de no ser col·locats per un especialista en la matèria pot causar danys en la dentadura". 

I això no és tot. Aquest tipus de pràctiques no només poden malmetre l'esmalt dental, sinó l'arrel de les dents, fet que pot provocar que se'ns moguin o que caiguin. Per tant, si volem saber com ens quedarien uns brackets, millor utilitzar un dels molts filtres que existeixen, que no crear-ne uns a casa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: