Logotip de Adolescents.cat

3 postures de sexe tàntric per aconseguir el màxim de plaer

per Redacció, el 20 d'agost de 2021 a les 06:00
El sexe tàntric reivindica viure l’existència en l’aquí i l’ara, en el moment present. El tantra permet viure amb més llibertat i ens ajuda a desenvolupar els sentits i la manera d’estimar els altres. Estar presents també permet que hi hagi més connexió emocional com si ens fusionessim amb l’altra persona.

El tantra intensifica l’experiència sexual perquè posa tota l’atenció en la pràctica. La ment i el cos es fusionen i s’intensifiquen les sensacions i l’experiència.

Què pots fer per viure la sexualitat amb més presència? Comença per buscar el contacte visual. Mirar-se directament als ulls pot augmentar molt la connexió. També optar per postures on l'abraçada hi sigui molt present. Us en deixem algunes:

Unapapad 
En aquesta postura sexual, els dos membres de la parella s'han d'asseure i respirar profundament i tranquil·lament. En el moment en el qual tots dos es trobin totalment relaxats i amb la seva respiració sincronitzada, un d'ells haurà d'alçar la cama per facilitar la penetració o l'estimulació de les zones erògenes. 

La cadira 
Un dels dos s'asseu a la vora del llit o en una cadira, i l'altre s'asseu damunt, d'esquena. Una vegada es produeixi la penetració – també es pot fer servir un vibrador o altres joguines sexuals – la persona asseguda té el control total i és qui marcarà el ritme. També podrà ajupir-se per a rebre sensacions molt més intenses. 

La mantis 
En aquesta postura, un dels dos embolica l'altre amb les seves cames i un cop fet s'estiren de costat, fet que facilita la connexió tàntrica i especial. Durant la penetració, es poden estrènyer les cames per a facilitar un exercici més profund i sensitiu.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: