Logotip de Adolescents.cat

Així és la nova sèrie adolescent amb més èxit de l'estiu

per Redacció, el 19 d'agost de 2021 a les 11:02
Hi ha històries que enganxen des del principi i Cruel Summer és una d'elles. Aquesta sèrie, estrenada fa poc a Amazon Prime Video, s'ha convertit en una de les més ben valorades d'aquest estiu. 

El motiu? El seu guió plena de suspens i amb girs inesperats. De fet, és d'aquelles ficcions en què cal estar atent perquè la trama no és lineal lineal: fa salts temporals i va introduint nous personatges a mesura que avança.

De què va? En una petita ciutat de Texas, quan la noia més coneguda de l'institut, Kate Wallis, és segrestada, una altra adolescent, Jeanette, passa a convertir-se en la jove més popular de la ciutat... i també en la persona més odiada. 


La sèrie té 8 capítols d'uns 45 minuts cada un, així que si us hi enganxeu segur que la teniu vista en menys d'una setmana.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: