Logotip de Adolescents.cat

4 noves opcions que WhatsApp ha activat i que potser no coneixies

per Redacció, el 19 d'agost de 2021 a les 09:06
Les fotos que s'autodestrueixen un cop vistes van arribar a WhatsApp fa unes setmanes. A banda d'aquesta, però, l'app ha activat més opcions que potser us han passat desapercebudes. Us les expliquem:


1. Fotos que d'autodestrueixen
Com segurament ja sabeu, es tracta d'una funció que qualsevol persona pot activar quan envia una imatge o vídeo. L'únic que cal fer és clicar sobre la icona en forma d'1 que apareix quan volem fer un enviament. D'aquesta manera el contingut queda programat per eliminar-se quan s'ha visualitzat. 
 
2. Sortir d'un grup sense sortir-se
L'anomenat mode vacances permet desactivar totes les notificacions d'un grup, com si desaparegués, però sense haver-ne sortit. Per activar aquesta opció, s'ha de prémer durant uns segons les converses que vulguem arxivar, és a dir "silenciar". Al vídeo podeu veure'n més detalls:
 
3. Unir-te a una videotrucada grupal que ja ha començat 
WhatsApp ha implementat una nova funció que permet que t'uneixis a una videotrucada grupal, fins i tot si ja ha començat. A més, mentre la videotrucada segueixi en curs, els usuaris poden entrar i sortir tantes vegades com vulguin. 

4. Passar xats de WhatsApp d'un iPhone iOS a Android 
WhatsApp per fi dona la possibilitat de transferir l'historial de xats entre dispositius iOS d'Apple i Android. Per tant, si et canvies d'un iPhone a un mòbil Android no perdràs totes les converses del teu antic dispositiu. La nova eina permet migrar l'historial de xats al complet, amb els seus missatges, notes de veu i fotografies, entre Android i iOS o entre iOS i Android, i estarà disponible per a tots els usuaris de manera progressiva. És a dir, de moment només la poden utilitzar alguns usuaris.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: