Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 18 d'agost de 2021 a les 13:21


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.


 






Versió sense playbuzz:

Noia, 13 anys 
El meu pare té una amant. Ho vaig descobrir perquè un dia vaig agafar el seu mòbil i vaig veure les seves converses amb ella. Ho passo molt malament a les nits pensant que els meus pares s'acabaran separant...Ningú ho sap (a part de jo) i tinc por de dir-ho... 

Noi, 15 anys 
Quan em faig una palla m'agrada mirar-me al mirall, em posa calent. No sé si és norma o no... 

Noia, 16 anys 
Em considero heterosexual, però moltes vegades m'he masturbat pensant en la meva amiga i cada vegada que ella em diu coses guarres en plan conya em posa molt. 

Noia, 18 anys 
Fa un any que treballo de cambrera en un restaurant i uns sis mesos que, cada dissabte, ve a esmorzar un noi que m'agrada. Quan demana el cafè, que sempre demana un cafè amb llet, faig un cor amb la llet. No sé si se n'ha adonat. Em va molta vergonya sempre dir-li alguna cosa. 

Noi, 15 anys 
Gairebé sempre vaig a buscar el pa, fins a qui tot normal. El que no he explicat és que em relaxa molt l'olor que fa i em passo tot el camí posant-me'l prop del nas. 

Noia, 17 anys 
Tinc nòvio, però avui m'ha enviat una cançó que m'ha fet adonar que encara estic enamorada d'algú altre, i no sé què fer. Els dos sabem que no estem enamorats, simplement gaudim junts perquè ens agradem/atraiem mútuament, però no puc evitar sentir-me malament quan sé que sento alguna cosa més profunda per una altra persona, així que no sé si li hauria d'explicar. 

Noi, 14 anys
Un dia estava cagant a l'insti i en tirar la cadena el lavabo es va quedar embossat. Perquè la merda no es quedés allà, la vaig agafar amb les mans i paper i la vaig tirar a les escombraries.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: