Logotip de Adolescents.cat

Et proposem un pla amb descompte per viure una experiència diferent amb els teus amics/gues

per Redacció, el 17 d'agost de 2021 a les 10:59
Si t'agradaria passar un dia diferent amb els amics i amigues, tenim una proposta que potser t'agradarà: Horrorland. El millor scream park d'Europa torna aquest 15 d'octubre a Illa Fantasia, a Vilassar de Dalt. 

Per Halloween, durant 11 dies, podreu gaudir dels 6 nous passatges del terror i de la resta d'atraccions que ofereix el parc, com la casa encantada, les partides a la game zone o l'express escape room. 

I això no és tot. Si sou titulars del Carnet Jove teniu un 10% de descompte en entrada general per a grups de 4 persones o més. Serà vàlid per aplicar a tots els dies d'obertura de Halloween 2021 segons l'aforament disponible. 

Les entrades ja estan a la venda, així que no desaprofiteu l'oportunitat.

 






 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: