Logotip de Adolescents.cat

El «toc de queda» arriba a TikTok: com t'afectarà?

per Redacció, el 17 d'agost de 2021 a les 09:12
El toc de queda arriba a TikTok: els menors d'edat deixaran de rebre notificacions els seus mòbils a partir de les 21.00. En un comunicat, la xarxa social assegura que vol ajudar els adolescents a "desenvolupar hàbits digitals positius" i és per això que proposa aquest "descans" de les pantalles. 

En concret, TikTok ha establert diferents franges d'edat per implantar aquests canvis: 

 Usuaris d'entre 13 i 15 anys: no rebran notificacions a partir de les 21.00. 
 Usuaris de 16 i 17: no rebran notificacions a partir de les 22.00. 
 Usuaris majors d'edat: no tindran toc de queda. 

What Are The Effects of Screen Time On Your Eyes? | Eye Physicians of Long  Beach

Actualment encara no se sap quan començarà a funcionar aquesta nova mesura, però es preveu que s'apliqui en els pròxims mesos. 

Missatges directes desactivats

 
TikTok també ha anunciat altres modificacions que afecten directament els usuaris més joves. Són aquestes: 

 Quan algú de 16 o 17 anys s'uneixi a TikTok, per defecte, tindrà desactivats els missatges directes. Per enviar un missatge a algú, doncs, haurà d'activar aquesta opció expressament des de la configuració de l'app. 

 Quan els menors de 16 vulguin publicar un vídeo, es trobaran amb un avís en què se'ls preguntarà qui volen que vegi els seus continguts, si només els seus seguidors, només els seus amics o només ells –deixar-los en privat-. 

 Els comptes dels menors d'entre 13 i 15 anys tindran deshabilitada l'opció de compartir amb tothom.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: