Logotip de Adolescents.cat

Què és l'alineació coital, la tècnica que facilita els orgasmes?

per Redacció, el 22 d'agost de 2021 a les 06:00
Arran de la sèrie Sexo/Vida de Netflix, últimament s'està parlant molt de l'alienació coital, una tècnica que facilita l'orgasme de les persones amb vagina.

Aquesta pràctica, anomenada CAT position pel seu nom en anglès -Coital Alignment Technique-, és en realitat una variant del clàssic missioner. Com hem dit, però, no és exactament igual.


En la CAT position, el membre de la parella que penetra se situa a sobre i col·loca els seus malucs més amunt de l'habitual de manera que queden alineats amb els de l'altra persona. La penetració es produeix amb un moviment de balanceig en el qual la base del penis frega el clítoris, proporcionant així més plaer.

sexo GIF by Refinery 29 GIFs


Per incrementar encara més el frec, la persona que està estirada es pot col·locar un coixí sota l'esquena per ajudar a aixecar la pelvis.

Es tracta d'una tècnica d'slow sex, que permet gaudir calmadament de la relació sexual i mantenir el connacte visual amb l'altre persona.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: