Logotip de Adolescents.cat

4 postures estranyes del Kamasutra

per Redacció, el 21 d'agost de 2021 a les 06:00
El Kama-sutra conté desenes de postures sexuals: algunes molt simples de realitzar i altres, en canvi, força complicades. Avui us portem algunes de les més estranyes. Si bé el llibre dona indicacions per a parelles heterosexuals, moltes es poden adaptar a les relacions homosexuals, entre altres, ja sigui utilitzant joguines, els dits, etc. 

 


Versió sense playbuzz

Cama en alçada
Drets, un davant de l'altre. Un dels membres de la parella ha d'agafar l'altre pel clatell i col·locar la seva cama esquerra damunt la seva espatlla mentre l'altra persona el/la penetra. Requereix una gran flexibilitat. 

L'acordió
La persona que penetri s'ha de col·locar estirada i flexionar les seves cames cap a les espatlles. L'altra persona es col·loca damunt seu, amb els genolls flexionats, per tal que es pugui dur a terme la penetració 

Les tisores en suspensió
Un dels membres de la parella ha d'estar dret amb les cames obertes. L'altra persona es col·loca en posició horitzontal, amb una mà tocant a terra i el braç estirat i l'altra mà agafant la cintura de la persona amb qui està per tal de mantenir l'equilibri. Ha de col·locar les cames entre les de la seva parella perquè es digui a terme la penetració o frec. 

El pont
La persona que penetra es flexiona fent el pont. L'altre es col·loca damunt, amb els peus mirant cap a la seva cara. Les dues mans queden lliures perquè la persona que està a sobre pugui estimular com vulgui.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: