Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 16 al 22 d'agost

per Redacció, el 16 d'agost de 2021 a les 09:08
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz



ÀRIES
Ara mateix necessites sentir-te lliure i fer el que et vingui de gust! No vols imposicions de ningú i això està molt bé! De totes maneres recorda que per això necessites tenir confiança i seguretat en les teves capacitats i una dosi de realisme. Però tens enginy, així que aprofita la setmana per apostar per allò que et ve més de gust i deixa't portar! Moment de la sort: divendres.

TAURE
Potser avui et sents una mica exaltat/da, així que fes activitats que et relaxin i mira de no entrar en possibles conflictes. La bona notícia és que la setmana anirà millorant i d'aquí uns 2 o 3 dies et sentiràs amb molta més pau i amb ganes d'ajudar als altres (això també et farà sentir molt bé a tu). Aprofita aquesta setmana per aprendre a gestionar les teves tensions internes i estats d'ànim. A vegades et desbordes i sents que no tens solucions per a res, però no és així. Moment de la sort: Dissabte al matí.

BESSONS
Sentiràs una tendència a precipitar-te, així que intenta tenir paciència i evitar imprudències. També és un molt bon moment per descansar i cuidar la teva alimentació. Fer exercici també serà molt positiu per a tu aquesta setmana! Et deixem una pregunta per reflexionar durant la setmana: Què t'inspira i et mou com a persona? Moment de sort: Dimarts a la nit.

CRANC
Aquesta setmana tens molt bona sort en tot el que té a veure amb oci i vida social! Així que aprofita per divertir-te com mai! Això sí, amb tranquil·litat i calma per controlar les emocions i la molta energia que tens ara mateix. Un consellet extra: confia en tu. Moment de la sort: Diumenge.

LLEÓ
Si últimament has tingut algun conflicte amb algú de la família o una amistat molt propera, aquesta és una molt bona setmana per resoldre-ho. Et sentiràs més tranquil/a i amb bona disposició d'ànims i afecte. És una molt bona setmana per a les reconciliacions i per compartir amb les persones que més estimes. Això et farà sentir molt bé! Moment de la sort: Dilluns al vespre.

VERGE
Aquesta setmana tens molta força interna, aprofita-la bé. De totes maneres vigila com expresses el que penses perquè aquesta energia també et pot jugar males passades. Utilitza-la per treure el teu enginy i aconseguir tot allò que et fa feliç! Moment de sort: divendres al vespre.


BALANÇA
T'adonaràs que necessites moments de soledat i de sentir-te lliure per expressar-te i crear tot allò que desitges. Així que busca un raconet personal per organitzar-te i fer allò que et fa més il·lusió. També aprofita per expressar tot el teu amor i afecte, serà molt ben rebut! Moment de sort: dimarts a la tarda.


ESCORPÍ
Sentiràs que estàs just en el lloc on desitges estar ara mateix, així que aprofita aquest bon setniment per realitzar tot allò que tens entre mans. Aquesta setmana et serà molt favorable la comunicació. Així que aprofita per expressar allò que tens dins amb aquella persona especial. Sort amb l’amor: dissabte al vespre.

SAGITARI
Tens molta saviesa interna i aquesta setmana ho notaràs molt. Aprofita per confiar en la teva intuïció però aprèn a tenir paciència, les coses bones es couen a poc a poc. Sents que necessites llibertat, però ho tens bé ara mateix si confies en el teu instint. Moment de la sort: dijous.

CAPRICORN
Aquesta és una setmana de nous començaments per a tu. Et sentiràs amb molta vitalitat, així que aprofita per enfortir les teves relacions. El dimarts, especialment, sentiràs que tot flueix de la manera més adequada i que et sents molt reconfortat/da. Així que aprofita el dia per gaudir amb les persones que més estimes! Moment de la sort: dimarts.

AQUARI
Avui dilluns és un dia molt especial en relació a les amistats. Si fa dies que no veus o no parles amb una bona amistat, fes-ho avui! Tens moltes ganes de compartir el teu amor, així que fes-ho i veuràs que et sents genial! Dimarts pot ser que hi hagi algun malentès o confusió, aprofita la teva sensibilitat i intuïció perquè estar atent/a i alegre. Moment de sort: dijous.

PEIXOS
Avui dilluns notaràs que sents curiositat per alguns temes que no tens clars del tot. Això és bo, aprofita per buscar noves idees i aprendre el que necessites en aquests moments. El dia següent, demà, t'acompanyarà una sensació de vitalitat, així que uneix la intel·ligència i la fortalesa i passa a l'acció!. Moment de sort: dimarts a la nit i dimecres.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: