Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 16 d'agost de 2021 a les 09:47
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 





Versió sense playbuzz

Noia, 18 anys
l'any passat a l'últim any de batxillerat va venir una substituta d'història, tenia uns 27 anys i estava boníssima, la cosa és que després de classes, a una classe individual de reforç, ens vam acabar enrotllant als lavabos de l'institut.

Noia, 15 anys
Estàvem amb la meva parella a un sopar amb amics meus i ell manava posant mà per sota la taula em vaig calentar molt i crec que ell també i vam acabar anant a un camp i la veritat és que em va donar molt morbo.

Noia, 16 anys
Crec que m'agrada el millor amic d'un amic meu, el que passa és que fa un any el vaig deixar a la friendzone i tot i que ara ens portem bé i som amics crec que encara em té una mica de rancor. Em fa por dir-li el que sento, però és que cada cop que el veig em venen ganes de fer-li de tot.

Noia, 16 anys

Estàvem a classe de mates i la professora portava una camisa que se li marcava tots els mugrons, i em va posar molt calent. Em va cridar per sortir a la pissarra i no sabeu la vergonya que vaig passar en donar-me compte que tenia una gran erecció entre les cames.

Noia, 14 anys
A mi m'agrada el germà de la meva millor amiga, però ella no vol ni que parli d'ell no sé què fer per què ell em crida mirades i és molt incòmode quan vaig a casa seva i els tres estem sols és una merda.

Noi, 18 anys

Tinc nòvia des de fa uns mesos i soc heterosexual, però em crida molt l'atenció el sexe anal. Em vaig comprar dos plugs anals i aquesta nit he dormit amb un a dins. De debò, m'ho he passat genial!

Noi, 17 anys

Un dia amb uns amics estàvem a un parc infantil del meu poble, total tots van marxar a casa i jo em vaig quedar fent un piti, estava amb l'insta stalkejant a la meva crush i al banc del costat hi havia un tub i em va donar morbo posar la polla i vaig fer com si me'l folles, just abans de correm van venir 2 nens a gronxar-se i vaig sortir corrents. Quina vergonya!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: