Logotip de Adolescents.cat

El pare de Britney Spears renuncia a ser el seu tutor legal: el que has de saber sobre aquest cas

per Redacció, el 13 d'agost de 2021 a les 12:00
Jamie Spears, el pare de Britney Spears, ha renunciat a seguir com a tutor legal de la cantant, un càrrec que posseïa des de fa més de 13 anys i pel qual va arribar a controlar tots els aspectes de la seva vida. 

En uns documents lliurats aquest dijous en la Cort Superior de Los Àngeles, l'advocada del pare de l'artista ha confirmat que està d'acord amb delegar aquesta funció a una altra persona, la qual cosa no anul·laria la tutela de Britney, però la deixaria fora de la mateixa família.


Va ser la pròpia cantant, que actualment té 39 anys, qui va demanar parlar davant la justícia fa poques setmanes. Ningú sabia què diria en la seva primera aparició als jutjats des de 2019. "No havia tornat a intervenir perquè en l'audiència anterior no em vaig sentir escoltada", va arrencar Spears. 

L'artista va retratar la tutela com una espècie de segrest del qual es beneficiava la seva família i un grup d'advocats que feia anys que rebien els diners -la seva fortuna està valorada en més de 50 milions de dòlars- que ella havia guanyat amb el seu "dur treball".


Un documental ho explica tot 


De la nit al dia, es va rapar el cap, li van prendre la custòdia dels seus fills i va perdre la seva autonomia legal. Hi ha una dita que diu "No tot són flors i violes", i el documental "Framing Britney Spears" (ho podríem traduir com a "Retratant Britney Spears") ho ha deixat ben clar. El reportatge, que es pot veure a la plataforma HULU i ha estat produït pel diari The New York Times, explica com la Britney va anar perdent brillantor a poc a poc.

Ningú fora del seu cercle sabia què li passava, però consumia drogues, cantava borratxa en els seus concerts i es lesionava. I el públic, en lloc de preguntar-se per què ho feia, es reia de la seva “bogeria" i fins i tot justificava que li passéssin coses dolentes.

Britney Spears GIF

Incapacitada per prendre decisions


Fins que el 2008, el seu pare (Jaime Spears), un senyor que mai va mantenir contacte amb ella i que la Britney odiava (al menys, això és el que ha dit en diverses entrevistes) va passar a ser el seu supervisor i tutor legal per una ordre judicial.

Per exemple, actualment, i fins que s'anul·li, la cantant necessita el permís del seu pare per conduir, per votar, per gastar-se els seus propis diners o per casar-se!! Tampoc pot fer entrevistes sense el seu consentiment. I només si els passen abans el guió!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: