Logotip de Adolescents.cat

El 21, la postura per arribar a l'orgasme més fàcilment

per Redacció, el 13 d'agost de 2021 a les 11:07
El Kamasutra conté més de 60 postures sexuals diferents i una de les més satisfactòries, segons diverses sexòlogues, és el 21. Així ho afirma l'experta Lara Ferreiro a Cosmopilitan on explica amb més detalls aquesta posició i els seus beneficis. 

En què consisteix? Per a practicar-la, un dels membres de la parella s'ha d'estirar al llit de costat. És a dir, només amb un braç i una cama tocant el matalàs i formant una espècie de 2 amb el seu cos. L'altra persona s'ha de col·locar darrere seu agafant-li la cama que té en alt i el torç. 


Un cop fet, pot penetrar-la, sigui amb els genitals o amb joguines sexuals, i alhora també la pot estimular amb les mans per augmentar el plaer. 

L'experta remarca que amb aquesta postura s'aconsegueix l'estimulació de les parets vaginals, on es troba el punt G, i a més també permet jugar amb les mans i amb la mirada, ja que possibilita el contacte visual. Per tant és força completa i a més a més senzilla de practicar.


Girl crush. | Mila kunis, How many people, Gif

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: