Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 13 d'agost

per Redacció, el 13 d'agost de 2021 a les 10:04


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 



Versió sense playbuzz



Àries
Acabes la setmana sense preocupacions i amb algun recolzament familiar o d'amics que t'ajudarà a estar tranquil i relaxat. Intenta, amb aquest bon humor, no perdre la paciència i centrar-te en que tot et va bé, ara per ara.

Taure
Avui és un bon dia per prendre decisions, sobretot sentimentals. Dir-li al crush tot el que sents o començar a quedar més sovint pot ser una bona opció. Si et trobes bé en aquesta situació i estàs feliç, és el moment d'avançar!

Bessons
No caiguis en errors del passat. Fa temps vas prendre una sèrie de decisions que ara t'estan amargant una mica la vida, però que per sort encara pots arreglar. Avui intenta demanar disculpes a qui se les mereixi i intenta no tornar a cagar-la.

Cranc
Avui la teva positivitat i bon humor faran que tinguis un dia fantàstic. Només veuràs allò bo de les persones i les faràs sentir molt estimades. Si t'has de posar en una discussió, fer-ho, reivindica allò que creus que és necessari i posa atenció als teus punts de vista.

Lleó
Els canvis son bons, encara que a vegades no t'ho sembli. Tot és qüestió de veure'ls com a tals i adaptar-s'hi sobre la marxa. Serà la manera que avancis. Deixa de buscar amor on només hi ha festa.

Verge
Tot el que comencis avui ho has d'acabar també avui. No allarguis els projectes inutilment. Algú et farà un comentari horrible sobre una persona que estimes, però no hi has de fer gens de cas. Per què les relacions funcionin has de confiar en les persones...

Balança
És un bon dia per ser idealista. Encara que se't faci difícil, no deixis de posar atenció als teus somnis per molt que vulguis ser racional. El mateix passa en el terreny amorós: si no somies una mica, mai no acabaràs d'aconseguir el que vols. Això sí, després t'hi has de posar.

Escorpí
Fa uns dies que no poses prou atenció a les persones del teu voltant. Un dels teus amics o aquella persona especial necessita ajuda, i no te n'estas adonant (o no te'n vols adonar). Cuida especialment a qui sigui. No facis cas a qui sigui que et tira la canya. No serà productiu per tu.

Sagitari
Està bé ser emocional, però has de començar a relativitzar algunes coses perquè aquesta muntanya russa està començant a afectar molts àmbits de la teva vida. Avui no deixis que t'afectin els rumors, i menys si son sobre tu. Ignora-ho.

Capricorn
Avui és un bon dia per obrir-te. No ets gaire conscient de totes les qualitats que tens i de com això et fa atractiu cap a les altres persones. Dedica't temps a tu mateix però també a aquella persona que sembla que està posant molta atenció en tu aquests últims dies.

Aquari
Algú et donarà un consell que és millor no ignorar, perquè et servirà pel futur. És un bon dia per aplicar aquest consell als teus amics, sortir i passar una bona estona amb ells, sense preocupacions ni estressos.

Peixos
És divendres. No cal que t'agobiis tant. Has d'aprendre a fluir i a deixar-te anar, a no ser tant estricte amb els teus principis, que llavors et passa factura. Centra't en passar una bona estona, que t'ho mereixes.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: