Logotip de Adolescents.cat

Aquest famós cantant i aquesta influencer van estar junts?

per Redacció, el 13 d'agost de 2021 a les 06:00
Ja fe temps que circula el rumor sobre una possible relació passada entre Bad Bunny i Abril Cols.

Com que aquests darrers dies hem vist diversos tik toks sobre el tema avui hem volgut fer un recopilatori de les "senyals" que podrien apuntar a una relació, segons els fans:

1. En una entrevista, Nagore Robles va preguntar a Abril Cols si havia estat mai amb un famós de fama internacional. Ella va respondre que sí, feia uns 2 anys. Tot i que Nagore va intentar aconseguir més informació l'única dada extra que tenim és que aquesta persona és un cantant amb més de 7 milions de seguidors.

2. En una cançó de Bad Bunny la lletra diu: "Tú cumple' en octubre, pero yo te quiero abril". L'aniversari d'Abril Cols és a l'octubre i a més quan diu abril ho diu com si fos un nom i no el mes.

3. Aquesta cançó es diu 120, que al revés és 021, edat que tenia Abril Cols quan va sortir la cançó.

4. Finalment, recentment en vídeo amb Marina Rivers va tornarconfirmar que havia estat amb un famós de fama mundial.

Vosaltres què creieu?





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: