Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 15 d'agost de 2021 a les 16:44
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz

Fins al 1989 fer nudisme a Espanya estava prohibit. Des de llavors, cada dia hi ha més persones que practiquen aquesta tendència. Actualment ja són 500.000. 

La música electrònica pot funcionar com a repel·lent de mosquits. Un estudi fet per investigadors d'Indonèsia, Tailàndia i el Japó diu que reproduir la cançó Scary monsters and nice sprites del famós DJ Skrillex combat la reproducció dels mosquits del dengue i la febre groga. 

Les "les cascades de sang" tenyeixen de vermell el blanc de l'Antàrtida. Aquest color es deu a un canal d'aigua salada que conté grans quantitats de ferro. 

En els Jocs Olímpics d'aquests 2021, els adolescents han fet història. Momiji Nishiya i Rayssa Leal, de 13 anys, i Funa Nakayama van guanyar medalles d'or, plata i bronze en l'skateboarding, esport que debutava aquest any. 

Avui, 15 d'agost, és el Dia Mundial de la Relaxació. Una data que es va marcar al calendari per recordar-nos la importància de cuidar-nos i mimar-nos a nosaltres mateixos i evitar l'estrès, encara que ens sigui difícil.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: