Logotip de Adolescents.cat

Preguntes que et poden ajudar a aclarir-te si tens dubtes sobre la teva relació

per Redacció, el 14 d'agost de 2021 a les 06:00
L'enamorament fa que estiguem eufòrics. De fet, quan ens trobem en aquest estat el nostre cos genera certes hormones, com la dopamina o les endorfines: substàncies que ens fan experimentar sensacions de benestar i plaer difícils de descriure.

Ara bé, quan ha passat aquesta fase -o fins i tot mentre encara dura- pot ser que comencem a veure les coses d'una altra manera i ens plantegem si la persona amb qui tenim una relació és realment la persona amb qui volem estar. 

Respondre aquesta pregunta, de vegades, no és gens senzill i ens pot provocar molta confusió. És per això que avui us portem algunes qüestions elaborades per psicòlegs i psicòlogues que us poden ajudar a resoldre dubtes. Són diverses preguntes que us poden servir de pauta per analitzar la vostra relació i per saber si té futur.

 Estàs satisfet amb la teva relació actual? És a dir, consideres que la comunicació, la intimitat emocional i física, la convivència...són bons? 

 Si ho deixéssiu, trobaries molt a faltar la meva parella? T'imagines reament un futur amb ell/a? 

 Podeu comptar l'un amb l'altre quan hi ha problemes i preocupacions? Confies en ell/a i creus que t'ajuda quan passes per moments difícils? 

 Acceptes la teva parella tal com és? És evident que sempre hi ha coses que ens molesten d'algú, ara bé, les pots acceptar o creus que no?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: