Logotip de Adolescents.cat

El duríssim record que té Selena Gómez de Disney

per Redacció, el 12 d'agost de 2021 a les 12:20


Selena Gomez torna a fer portades aquesta setmana, després de les declaracions contra la burla del seu transplant de ronyó a la sèrie The Good Fight, pel mal record que té de l'època de l'adolescència en què va ser protagonista d'una sèrie Disney, "Los Magos de Waverly Place". 

via GIPHY



Gomez ha afirmat a la roda de premsa de presentació de la seva nova sèrie, "Only Murders In The Building", que està molt contenta de tornar a la televisió amb un paper que coincideix amb la seva edat real. Sobre la seva estada a Disney, ha dit que per la seva joventut va renunciar a la seva vida massa d'hora i quan no sabia bé el que estava fent que s'hi va apuntar, i que mentre rodava la seva famosa sèrie, no va aprendre gaire res perquè sempre estava corrent pel set de rodatge. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Selena Gomez (@selenagomez)



El tràiler de la nova sèrie de Gómez, "Only Murders in the Building"

La cantant i actriu ja havia estat crítica amb la franquícia abans. Altres artistes com Miley Cyrus, que
havia fet declaracions semblants sobre el seu pas per Hannah Montana (incloent el seu pare afirmant que el show va separar completament a la família), o Demi Lovato, que fa un temps va confessar que l'havien obligat a arreglar-se les dents per obtenir el seu paper a Camp Rock, també han mostrat en repetides ocasions el seu descomfort amb Disney un cop la seva experiència ja s'havia acabat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: