Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 11 d'agost de 2021 a les 10:53


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 





Versió sense playbuzz:

Noia, 15 anys

He tingut pensaments sexuals amb el profe de filosofia. És un home jove i bastant guapo, a més és un tio misteriós i això és el que em dona més morbo. Estic bé?

Noia, 16 anys

Des de ja fa un temps m'estava rentant les dents amb un raspall elèctric i per curiositat m'ho vaig posar a les parts (clítoris) i ara cada vegada que em dutxo tanco la porta, em poso música al màxim perquè ni se senti res i ho faig.

Noia, 15 anys

M'agrada un noi des de fa uns 3 anys i no m'atreveixo a confessar-li els meus sentiments. A les nits em poso molt malament i escolto cançons que identifiquen la situació plorant.

Noia, 17 anys

Em masturbava amb les joguines sexuals de la meva mare, ara ja tinc les meves pròpies.

Noi, 18 anys

Mai no m'he liat amb ningú, però vaig tenir sexe oral amb un noi... el pitjor és que m'agraden les ties, però soc molt tímid.

Noi, 16 anys
Un dia el meu exmillor amic va entrar al seu insta des del meu mòbil, a mi m'agradava ell, encara també. Ell es va deixar obert el perfil així que jo vaig mirar-li. Vaig acabar masturbant-me amb les fotos que tenia d'ell sense samarreta a les arxivades. Més tard va canviar la contrasenya i no he pogut entrar més.

Noia, 18 anys

Fa temps estava enamorada del nòvio de ma germana. Ara fa uns mesos van decidir deixar-ho i ell i jo seguim parlant sense que ho sàpiga ma germana. Crec que sap que m'agrada i ell també te interès per mi, però amb ma germana pel mig no podem fer res.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: