Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 10 d'agost

per Redacció, el 10 d'agost de 2021 a les 10:06


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 



Versió sense playbuzz



Àries
Sembla que aquesta persona especial t'atrau massa com per allunyar-te'n, sents que no pots fer res al respecte. És hora d'aclarar-te i decidir què vols fer. És un bon dia per acceptar la proposta dels teus amics de sortir i fer alguna cosa.

Taure
Centra't en la persona que et cuida i et fa sentir estimat, no en la que et rebutja i et fa sentir malament. Estaràs més calmat interiorment que els últims dies i això farà que prenguis millors decisions.

Bessons
Fa temps que tens la sensació que la rutina se t'està menjant i no et sents gaire còmode al respecte. Avui intenta sortir de la teva zona de comfort i finalment dir que sí a aquella idea que tens en ment.

Cranc
Avui veuràs amb molta claredat els dubtes que tenies aquests últims dies. És hora d'agafar la vida per les banyes i començar a prendre decisions. Tanca el capítol amb aquella persona especial. Ja no cal que ho allarguis més.

Lleó
Avui serà un dia de puges i baixes. Segurament et caigui una bronca per part d'algú proper, però no li facis massa cas. Tot indica que se t'acosta una nit passional i romàntica amb algú especial.

Verge
Deixa de fer-te l'interessant i comença a mostra interès per aquella persona. Que passis de tot per posar-la gelosa l'està començant a cansar, i s'allunyarà de tu. Avui serà molt fàcil que tothom t'accepti tal com ets.

Balança
Avui no és dia de participar en discussions. Manten-te al marge, sigui el que sigui i impliqui el que impliqui. Has d'obrir el teu cor. No pot ser que et mantinguis arrelat al passat i no donis oportunitat a les persones noves que arribin.

Escorpí
Comença a prendre iniciativa per prendre aquella decisió difícil. Fa dies que ja saps què vols fer, només has d'avançar. En l'amor, busca sorprendre a l'altra persona i tornar als inicis del que us va unir. Li farà il·lusió.

Sagitari
No és res dolent deixar-se cuidar i que cuidin de tu. Aquests dies sembla que ho necessites més que mai. Avui ni tan sols escoltis els rumors o gossip que roden pel teu grup d'amics, i més si t'afecten a tu o al crush, que no tenen res a veure amb la realitat.

Capricorn
És el moment d'explicar la veritat a aquella persona que estimes tant. Fa temps que la tens embotellada dins teu i, d'altra banda, no estas fent res malament. Has de posar més atenció al crush, que es distanciarà.

Aquari
No has de prejutjar tant. Sembla que avui s'obrirà una porta a l'amistat amb aquella persona amb qui no havies tingut gens de bona relació fins ara. Parlant la gent s'entén. No abandonis del tot amb el crush. De moment, no tot està perdut.

Peixos
Has d'estar satisfet amb les teves decisions i, de fet, algú que estimes et dirà que estas fent les coses molt bé. T'ho mereixes. Segueix pensant en positiu, els dies se't fan millors i el teu estat d'ànim et permetrà conèixer una persona que en un futur serà molt important per tu.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: