Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 6 d'agost

per Redacció, el 6 d'agost de 2021 a les 09:57


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 
/playbuzz]

Versió sense playbuzz



Àries
Avui és un bon dia per estar en contacte amb la naturalesa o l'exterior en general. Aprofita per veure aquell amic o familiar de qui sents que t'estas allunyant i potser requereix més atenció. En l'amor, segueix les teves emocions i instints.

Taure
No et confiis en les teves habilitats, t'has d'organitzar i treballar, sinó les coses no funcionen. Intenta no ser tan rencorós, segurament aquella persona no vulgui realment fer-te mal. Has de començar a fixar-te en la part bona de les persones.

Bessons
Està bé que et centris en els teus objectius a curt i mitjà termini. És bo que surtis a l'exterior per pensar-hi i reflexionar-hi bé. Estas passant per molts canvis i allà et podràs calmar i relaxar. Posa't romàntic i treballa la relació amb aquella persona, que no tot vindrà sol.

Cranc
Et trobes amb energia i ganes per tirar el dia endavant. Aprofita-ho! Queda amb aquells que t'estimen i, si tens parella o algú especial, prepara una cita romàntica. Has de deixar de creure que ets l'únic que sap fer bé les coses.

Lleó
Avui recuperaràs el contacte amb algú que necessita la teva ajuda, dona-li sense pensar-ho. Segurament aquesta conversa impliqui canvis per tu, i els has d'acceptar. Aquella persona que fa temps que vol alguna cosa amb tu... Sembla que no acaba de funcionar.

Verge
És un bon dia per passar amb tu mateix i dedicar-te a reflexionar i pensar en les teves coses. No cal que facis grans plans amb moltes persones. Si creus que tu sents més que aquella persona... És hora de deixar la relació, sigui quina sigui la que tingueu.

Balança
Les vibres negatives d'aquesta persona no son realment importants, mira de dona-li una oportunitat encara que ara et costi. No pots deixar que les pors del passat i el malestar que tenies fa un temps t'influeixin tant a l'hora de prendre decisions.

Escorpí
Algú molt proper a tu t'explicarà un problema important. Guarda-li el secret i escolta-la, és important. Et sentiràs amb energia per fer qualsevol cosa, intenta aprofitar-la i ser productiu.

Sagitari
Allò que creus que et passa, especialment si és físic, no és tan greu. Pots demanar ajuda per acabar de tranquilitzar-te. Sembla que tens dubtes amorosos entre dues persones... Però que realment ja has decidit. No et deixis influir pels factors externs en aquest sentit.

Capricorn
Concentra't en cuidar-te i dedicar-te temps a tu mateix. Això vol dir, també, fer una mica d'exercici. Deixa-li més llibertat al crush o parella, que sembla que no us separeu mai i se n'està cansant.

Aquari
Avui et concentraràs en allò material. No tinguis por de demanar ajuda si la necessites. Obre el cor a aquella persona que fa temps que tens amb tu i a qui no acabes de donar una oportunitat.

Peixos
Deixa de criticar als teus amics a les seves esquenes, toca ser més comprensiu i deixar de mirar al costat dolent de les persones. Això també vol dir controlar impulsos i fer un canvi d'actitud per no provocar conflicte.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: