Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 2 al 8 d'agost

per Redacció, el 4 d'agost de 2021 a les 09:30
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!
 


Versió sense playbuzz

ÀRIES (4/5)
Ets sents molt confiat/da sentimentalment parlant i això et donarà l’empenta que necessites per sincerar-te i dir què sents. Consell: Procura no dir-li tot de cop o el/la espantaràs.  

TAURE (3/5)
Aquesta serà una setmana on els teus sentiments seran com una muntanya russa. Vigila si tens parella perquè segurament surtin situacions de discussió del no-res... Els retrobaments amb algú especial no ajudaran que et sentis fort/a per afrontar-ho. Consell: intenta desconnectar.

BESSONS (2/5)
Si tens parella, has d’aprendre a ser més a atent/a i a llegir entre línies. Necessita més atenció per part teva. Si estàs solter/a, és possible que hi hagi algú amb qui et veus o t’escrius últimament, ha arribat el moment de sincerar-te. Consell: intenta obrir-te emocionalment. 

CRANC (3/5)
T’agrada l’estabilitat i a vegades, no t’adones, però caus en la trampa del conformisme. Aquesta setmana, hi haurà certes tensions emocionals que et confondran i faran que et sentis perdut/da. No dubtis en parlar del que sents amb les persones que estimes. Dia de la sort: 28.

LLEÓ (3/5)
El principi d’atracció defensa que atraiem allò que desitgem o estem predisposats. Tu portes uns dies més trist/a del compte i això fa que no t’adonis de totes les coses bones que tens a davant. Consell: Mira al teu voltant i veuràs els senyals que algú t’està enviant de fa temps. 

VERGE (3/5)
Ets una de les persones més enamoradisses de l’horòscop i per això, pateixes tant. Has d’evitar idealitzar a cada persona o relació que tens, perquè després venen les decepcions i paguen justos per pecadors. Consell: No pots culpar la gent per no complir les teves expectatives.  

BALANÇA (2/5)
Portes uns dies que vas molt a la teva i estàs descuidant la relació que tens amb una persona molt especial. Pensa si a vegades estàs sent massa egoista i si realment no tens temps per dedicar-li a aquesta persona. Consell: posa’t al seu lloc i pensa com et sentires si fos al revés. 

ESCORPÍ (2/5)
A vegades ets molt exigent. Vols tenir-ho tot controlat, què passarà i com, que t’oblides que les coses fortuïtes són les millors. Procura idealitzar menys la teva vida i les teves relacions perquè si ho fas, aconseguiràs que et sorprengui l’amor. Ho tens molt a prop!Dia de la sort: Divendres. 

SAGITARI (3/5)
Fa massa que tires d’orgull i que per por, et quedes immòbil a l’expectativa del que pugui passar. Prefereixes no prendre la iniciativa que fer-ho i emportar-te una negativa. Consell: Fes el pas, deixa les coses clares i pensa que val més tenir una resposta. 

CAPRICORN (3/5)
Has guanyat una mica més d’autocontrol i ja no et muntes tantes pel·lícules. Si et trobes amb aquella persona que t’agrada, no li diguis tot el que penses, deixa que tot flueixi i ja trobaràs un altre moment per sincerar-te. Atenció: Algú quedarà enamorat/da dels teus encants. 

AQUARI (4/5)
La teva situació sentimental serà una mica contradictòria aquesta setmana. Per un cantó, sentiràs que esteu més units que mai i que tot va com volies. Per una altra banda, et sentiràs confós/a amb els teus sentiments i no entendràs per què. Consell: Procura tenir estones per tu. 

PEIXOS (3/5)
Heu fet un pas important recentment i això reforçarà la vostra relació i confiança. Les festes i tots els moments que vindran només faran que reafirmar que tens a la persona que vols al costat. Gaudeix d’aquest moment i deixa que la felicitat t’emocioni. Dia de la sort: Diumenge. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: