Logotip de Adolescents.cat

Un estudi revela en què pensa la majoria de la gent quan es masturba

per Redacció, el 29 de juliol de 2021 a les 14:47
La masturbació no només ens aporta plaer, sinó que també té beneficis per a la nostra salut. Diversos estudis han comprovat que redueix l'estrès i els nervis i ens fa més fàcil agafar el son. I no només això, sinó que a més a més augmenta la confiança en nosaltres mateixos i ens ajuda a millorar les nostres relacions sexuals en parella.

Doncs bé, la marca de joguines sexuals Lovehoney es va proposar dur a terme un estudi sobre la masturbació per esbrinar-ne encara més coses, com per exemple en què pensa la majoria de la població quan es dóna plaer.



uh huh nod GIF by Originals

Segons els resultats de l'enquesta que Lovehoney va realitzar a més de 4.500 persones, la majoria d'homes (69%) i de dones (60%) pensen en la seva parella quan es masturben.


Ara bé, el segon "tema" preferit a l'hora de donar-nos plaer és tenir fantasies amb algun dels nostres exs i el tercer, recrear alguna escena sexual que haguem vist en una pel·lícula. Així doncs, la majoria s'inspira més en la seva vida quotidiana que no pas en la ficció. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: