Logotip de Adolescents.cat

Què és la grisexualitat?

per Redacció, el 30 de juliol de 2021 a les 06:00
Hi ha molts tipus diferents de sexualitat, però d'alguns es parla poc o passen més desapercebuts. Aquest és el cas de la grisexualitat. La psicòloga Sarah Melacon la defineix com aquell conjunt de persones que "tendeixen a sentir atracció sexual en poques ocasions, amb un nivell baix d'intensitat o només en situacions molt especifiques".

De fet el seu nom vol fer evident que no tothom se situa en un extrem, en el blanc o en el negre. És a dir, no totes les persones senten atracció constantment o no en senten cap. Hi ha individus, com els grisexuals, que experimenten desig només en certs moments. Això, però, no vol dir que no es puguin enamorar.


nathalie emmanuel pretty girl GIF

El sexe sempre s'ha relacionat amb l'amor, encara que en el fons són coses diferents. Així doncs, una persona grisexual pot experimentar sentiments romàntics cap a algú i tenir ganes d'estar amb aquella persona, encara que no sigui íntimament.


En més important en la sexualitat, sempre, és ser conscient del que se sent, del que es vol i de parlar-ho amb la persona amb qui volem tenir una relació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: