Logotip de Adolescents.cat

Què significa somiar que tens sexe amb un ex, un amic o un company de classe?

per Adolescents.cat, el 28 de juliol de 2021 a les 13:18
Segur que més d’una vegada has tingut somnis hot. També és probable que hagis somiat que tenies sexe amb un teu amic o amiga o inclús amb el teu o la teva ex. No t’espantis, no sempre vol dir el que sembla!

 


Versió sense playbuzz:

Somiar amb el teu millor amic o amiga
Somiar que tens relacions sexuals amb un teu amic o amiga no implica que n’estiguis enamorat/da. Tan sols indica que aquesta persona et sembla atractiva físicament o per la seva personalitat, per això és normal que el cervell ho processi així.

Somiar amb un company/a de classe
Aquest és semblant al dels amics. És una forma d’interpretar l’acceptació o atracció que sentim per aquesta persona. Pot ser que hi hagi atracció física però encara no ho hagis admès.

Somiar que la teva parella té una altra cara durant el sexe
Si somies que estàs tenint relacions sexuals amb la teva parella però aquesta té un altre rostre implica que has descobert alguna cosa desagradable o impressionant d’ella que et causa confusió en la teva vida quotidiana.

Somiar amb un/a ex
Somiar que tens relacions sexuals amb un/a ex no vol dir que encara l’estimis i vulguis tenir-hi un vincle sentimental, simplement significa que hi ha aspectes d’aquesta relació que t’han marcat molt i que encara el/la recordes.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: