Logotip de Adolescents.cat

Una adolescent anònima aconsegueix guanyar 17.000 euros publicant aquest vídeo a TikTok

per Redacció, el 28 de juliol de 2021 a les 13:03
No és ni influencer ni famosa, però ha aconseguit que una coneguda marca li pagui 17.000 euros per un vídeo que va publicar a TikTok. Us estem parlant de Rylee Stuarnt, una adolescent de 13 anys que fa uns dies es va trobar un Dorito inflat.

La noia va decidir fer una gravació per mostrar el seu descobriment i va llançar aquesta pregunta als usuaris: "És valuós o me l'hauria de menjar?".

 
@m0mmymilkerza

Reply to @awhitsroblos WTH IDL WHAT TO DO #fyp #tiktok #doritos #duet #gobid

♬ original sound - 🐮

El que segurament no s'esperava és que rebria centenars de respostes, entre elles la d'algunes persones que li proposaven que el vengués per Internet. La noia els va fer cas i va posar a la venda el Dorito inflat per 20.000 euros.

Tot i que n'hi van arribar a oferir 100.000, Rylee Stuarnt va retirar l'oferta i va explicar que només ho havia fet com un experiment social.

Finalment, però, si que es va acabar emportant diners. I és que l'empresa Doritos, que va veure el seu vídeo, va decidir "premiar-la" amb 17.000 euros per la seva audàcia i el seu esperit emprenedor.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: