Logotip de Adolescents.cat

Novetats a Instagram que afecten directament la gent jove

per Redacció, el 28 de juliol de 2021 a les 10:49
Instagram ha introduït canvis importants per garantir la seguretat dels menors d'edat, fent que sigui més difícil trobar-los en la xarxa social.

Per exemple, els comptes creats per a usuaris que encara no són adults legalment s'establiran en "privat" de forma predeterminada. A més, als usuaris joves que ja tenen comptes públics se'ls mostraran notificacions que promocionen els beneficis de tenir el compte en privat.

D'altra banda, tal com us explicàvem fa uns dies Instagram també ha posat en funcionament una nova funció perquè els usuaris tinguin un major control sobre les publicacions que apareixen al seu feed. S'anomena "control de contingut delicat" i permet "eliminar" aquells continguts que puguin resultar ofensius pel seu contingut violent o sexual.

Com s'activa aquesta funció?

 
 Vés a configuració
 Clica damunt l'opció "Compte"
 Vés a "Control de contingut delicat"
 Podràs escollir entre tres opcions: "Permetre", "Limitar" o "Limitar més". Si no vols veure publicacions amb contingut que podria ser ofensiu, escull "Limitar més".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: