Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 31 de juliol i 1 d'agost

per Adolescents.cat, el 31 de juliol de 2021 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
No tinguis por a dir el que penses, encara que això et faci perdre una amistat. No et convé tenir gent que no et comprèn al teu costat. Hi ha algú molt proper que cada cop té més ganes d'estar a prop teu. Molt bon rotllo amb els Verge. El dissabte serà el teu dia de sort.

TAURE
Aquest cap de setmana les coses t’aniran millor i tindràs més clar el que vols. Vés amb compte amb un amic perquè sembla que canviarà de plans a última hora. Tindràs una atracció especial amb els signes d'aigua Cranc i Escorpí. Moment de sort: diumenge al migdia.

BESSONS
Gaudiràs d'un magnetisme especial que hauràs d'aprofitar per complir els objectius que t'has marcat. Tindràs sort amb l'amor i no només amb l'amor de parella, també amor familiar i d'amics. No tinguis por de dir la veritat. Divertir-te i gaudir del teu oci han de ser les teves prioritats aquest cap de setmana. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

CRANC
A vegades et sents pendut/da, però aquest cap de setmana algú et farà veure les coses. Hi ha algú que et necessita encara que no t'ho digui, intenta escoltar-lo i passa una estona amb ell. Moments de sort i benestar en alguna activitat a l'aire lliure. Bona connexió amb els Peixos. Moment de sort: dissabte al vespre.

LLEÓ
Et costa concentrar-te i ni tu saps per què. Però això t’ajudarà a escoltar la teva veu interior. Tens bona sort en general i una gran connexió amb els Balança. Dedica una estona del cap de setmana a acabar aquesta tasca que et té estressat i la pròxima setmana et sentiràs millor! El color blau et portarà sort. Moment de sort: diumenge al vespre.

VERGE
Notaràs que hi ha un amic que és més immadur que tu i no voldràs aguantar les seves excuses. Tingues una mica de paciència. Tant si ets de llegir com no, busca uns minuts per fer-ho, en els llibres trobaràs una frase que t'ajudarà! Bones energies amb els signes d'aigua, Escorpí i Peixos. Tens sort amb l’amor el diumenge.

BALANÇA

Aquest cap de setmana sembla que et pujarà l’autoestima i això et portarà noves il·lusions. Intenta que això segueixi així durant molt temps! Com diu aquella frase coneguda "Sigues tu mateix, que altres llocs ja estan ocupats". Atent a les mirades d'algú que coneixes de fa molt temps. Moment de sort: dissabte a la tarda.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana estaràs més sentimental i tot t’afectarà més. Potser és el moment d’exterioritzar tot el que portes dins, et sentiràs millor. No deixaràs d'escoltar una cançó que t'encanta i que t'ajudarà a canalitzar els teus pensaments. Bones energies amb Peixos i Aquari. Dia de sort: diumenge.

SAGITARI
Et toca ser una mica més madur/a i parlar seriosament amb una persona, ja no pots deixar estar aquesta conversa durant més temps. Una pel·lícula o sèrie t'ajudarà a reflexionar i trobar la manera de fer-ho. Vigila amb els Verge i els Lleó, estan un pèl irritables i et podria afectar. Dia de la sort: diumenge.

CAPRICORN
Busca refugi en les persones que t’estimen, aquest cap de setmana sembla que prendràs una decisió important i necessites el suport dels amics. La sort amb els estudis o la feina està de la teva banda, però descansa aquests dos dies, perquè aquesta setmana que començarem hauràs de treballar molt. Dia de la sort: dissabte.

AQUARI
Quan es tanca una porta s’obre una finestra, t’arriben noves oportunitats i has de saber aprofitar-les! Un missatge de WhatsApp et farà estar alegre i positiu. Vestir colors Terra, t'afavorirà al benestar. Tindràs molt bona sort durant el cap de setmana.

PEIXOS
Estaràs una mica atabalat dissabte però recuperaràs força el diumenge. És un cap de setmana per estar amb la família que estaran molt contents de gaudir-te, relaxa't i oblida els problemes. Estima’t més. Moment de sort: diumenge a la tarda.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: